Trött

I dag har jag varit så sjukt trött. Gick hem tidigt för att kunna somna tidigt men nu är klockan mycket redan. Kommer inte bli något morgonpass i morgon bitti. Fast det har mest att göra med att jag tror jag behöver vilan från träningen och tänkte att det räcker med ett träningspass i morgon, d.v.s. simningen på kvällen. Det är det som är bra med att hoppa över löpningen på tisdagsmorgonen. Antal träningsdagar är fortfarande detsamma. Samtidigt gillar jag inte riktigt att strunta i det för jag har alldeles för lite löpning på schemat då.

December kommer bli en jobbig månad. På lördag börjar Pers julkalenderkvällar och även om jag inte är medarrangör i år så vill jag gå på så många som möjligt samtidigt som jag vill ha ett liv (läs: träningsliv, reds.anm.) utanför dem också. Jag ska även hinna vika 130 tranor vilket är fler i genomsnitt än jag hade att vika den 1 januari i år så jag ligger efter trots att året snart är slut. Men nu måste jag sova. Kommer vara en jobbig dag i morgon också. Att jag håller på att brottas med IE6-buggar gör inte saken bättre. Kan inte folk bara slänga den webbläsaren så slipper halva utvecklingstiden gå åt till att trilskas med dess konstigheter.

Vikta tranor: 87,0 %

8 tankar kring ”Trött

  1. Ja, det tycker jag att vi ska göra. Jag ska försöka vika på så kan vi göra det en kalenderkväll.

Kommentarer inaktiverade.