Träningsläger

I helgen har jag varit i Uppsala. Det började på lördagen då Per hade årets första julkalenderkväll. Rymdkakor inledde kvällen med fyra låtar. Efter det kom tre julkalendrar varav en var den egenproducerade kalendern Gabriel som var väldigt bra. De andra två var Teskedsgumman och den alltid återkommande Tomtar på loftet.

Efter julkalenderkvällen åkte jag med Fredrik och Hanna hem och sov över hos dem eftersom jag och Fredrik skulle köra ett morgonpass löpning på söndagen. Vi gick upp ungefär fem timmar tidigare än jag gick upp på lördagen och gav oss ut på en runda på drygt en mil. Jag var trött i benen redan när vi startade och passet var inte alls så kul. Speciellt inte när Fredrik springer med hur lätta steg som helst. Därefter åt vi frukost, shoppade lite på stan (vi letade badbyxor och simglasögon till Fredrik vilket krävde att vi besökte fyra sportaffärer innan vi hittade en med tillräckligt bra utbud av dessa varor), åt lunch och begav oss till Fyrishov för dagens nästa träningspass, simningen. Tydligen är inte söndagskvällar den populäraste tiden för Uppsalabor att besöka simhallen för vi lyckades få varsin helt egen simbana. Efter 45 minuters stenhård simträning gick vi över till äventyrsbadet som inte finns där jag vanligtvis simtränar. Det var faktiskt riktigt kul. Många undervattensströmmar, vattenrutschbanor och sånt. Kanske borde jag rikta in mig mer på sånt än på crawl. Efter simningen åkte vi hem till Fredrik och Hanna igen och åt Hannas väldigt goda lussebullar tillsammans med två personer som vi kan kalla Jonathan och Ami.

En händelserik helg känns det som. I morgon kommer som vanligt inte att vara en pigg dag.

Vikta tranor: 87,6 %

Lästa böcker:
Brev till utlandet (Eric Ericson)

Sedda filmer:
Harry Potter och de vises sten (2001)
The Big Bounce (2004)
Ett öga rött (2007)
Harry Potter och hemligheternas kammare (2002)

0 tankar kring ”Träningsläger

  1. det borde väl gå att byta ut simningen i triathlon mot lite vattenrutschkana? Det är nog ingen som har något emot det. Eller så kan du lansera en helt ny tävling.
    Vattenrutschkana, kullerbyttor och bmx.

  2. Jag tränade nog dig mer än du tränade mig. I alla fall på simningen. Vi kan säga att det var tvärtom på löpningen så går det jämnt upp.

  3. Det är klart, men så tillkommer ju kost och logi samt vissa resor. Jag ska räkna på det här.