Simträning

Simning i dag. Jag simmade förbi en gubbe som pratade rätt högt för sig själv. Min första tanke var att han hade mobiltelefonen med sig till badet men insåg ganska snabbt att det nog inte var så troligt. Annat konstigt i simhallen är alla äldre som har kroppen i princip lodrät när de simmar. Det normala brukar vara att man ska ha den så vågrät som möjligt för att minska vattenmotståndet. Inte så konstigt att det går så otroligt sakta för dem.

Björn körde 1000 m crawl. Jag har ingen aning om hur långt jag körde men det var inte så långt i alla fall. Andra halvan av dagens pass körde jag 50 m åt gången för att sen pusta ut ett bra tag för att orka igen. Det låter nog inte som så mycket men crawl är mycket svårare än man tror. Jag blir helt otroligt andfådd och då är det ett problem att ansiktet är under vatten 75 % av tiden för där går det inte så bra att andas. Men det kändes rätt bra i dag i alla fall. Den senaste tiden har det annars känts som att det gått sämre och sämre.

Vikta tranor: 88,1 %

0 tankar kring ”Simträning

  1. Det är naturligt att det går sämre efter en bra start. Men ge inte upp, snart går det bättre igen!

    Tror dessutom att jag upptäckt en onödig särskrivning i ditt inlägg. Ser du var? Jag är emellertid inte helt säker på att det är fel, men jag skriver nog oftast ihop orden.

  2. Nej, jagtyckerattjagharrätt. Manskaskrivaihopsåmycketmanbarakan! Nuserdetnästanutsomfinska, ellerhur?

  3. Vi får hoppas att det går bättre för jag tänkte slå Björn i Vansbrosimningen.

    Jag hittar ingen onödig särskrivning måste jag erkänna. Jag vet några ord som kan skrivas ihop men jag har bra skäl till varför jag inte gör det. Du får berätta för mig vilka ord du menar.

  4. Jag tänkte också slå björn i vansbro. Jag tror mina chanser är ganska goda till det.

  5. jag har ju en personlig tränare till skillnad från er. Jag är ledsen killar, men ni kommer aldrig att slå mig.

  6. Vem är den här "björn" som skriver på din hemsida? Det är väl ingen du känner?