Chuck

Nu blir det jobbigt för bokförlaget Penguin. Chuck Norris har stämt dem för att de i en nyutgiven bok avslöjar fakta som han helst hade velat hålla hemliga, kanske mest kända från sidan Chuck Norris Facts.

I dag var jag och Fredrik på Fyrishov för ett simpass. Fyrishov har förutom vanliga simbanor ett hopptorn upp till 10:an. På min saker-att-göra-lista står det att jag ska hoppa från 10:an så jag tänkte att jag skulle prova det. Jag kom till 5:an. Därefter gick vi till äventyrsbadet i stället. Feg-Mattias kallas jag numera. Kanske mest av mig själv, men ändå. Jag ser inte på mig själv som en person som inte vågar göra saker som det inte är rationellt att vara rädd för. Jag brukar ju gilla såna där saker. Nu verkar det dröja minst en vecka till nästa chans (eller risk) jag får att hoppa.

Sedda filmer:
The Heartbreak Kid (2007)
Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra) (2007)
Saw IV (2007)
I Am Legend (2007)

0 tankar kring ”Chuck

  1. Jag har hoppat från 4000 meter (och rörde vid ett moln), och från ca 50 meter två gånger, men då var man ung och hade inga problem med sånt där. Det läskiga verkar vara precis innan man tagit steget ut över kanten. Man tror att man ska ramla, halka eller landa på en människa som simmar nedanför. När man väl är i luften så är det hur lugnt som helst. Jag tycker det är underligt.

    En undran jag har är hur du lyckas skriva så fort. Sitter du och uppdaterar min sida var femte minut eller?

  2. jag hoppade från 5:an en gång, var jättestolt och gick hem till mamman och berättade. Då kontrade hon med värsta skräckhistorierna så att jag aldrig hoppade igen. Bra där!

    jag råkade nog bara halka in här vid exakt rätt tidpunkt. Men om det gör dig glad (som en julklapp kanske?) så kan vi säga att jag uppdaterar var tredje minut.

  3. Det finns nog många såna. Frågan är hur många som är sanna.

    Var tredje minut gör mig glad. Du är en väldigt bra vän.