Festivus

Nu var Festivus visserligen i går (som Johan påpekade för mig) men jag hittade en film om att The Wagner Companies tillverkar Festivus Poles som går att beställa från festivuspoles.com. Filmen finns här: http://www.journaltimes.com/photo_galleries/120806festivus/video_shell.swf

I morse körde jag ett löppass med Björn och Fredrik. Är inte riktigt frisk än känner jag men det gick rätt bra ändå. 15 km blev det. Svinnegarn-Hummelsta-Svinnegarn. Vi sprang förbi vår gamla låg- och mellanstadieskola. Det var rätt kul att se den igen även om de byggt bort allt roligt. Sen hade vi vätskekontroll hos Fredriks föräldrar innan vi vände om och sprang tillbaka.

0 tankar kring ”Festivus

  1. Ja det var trevligt. Vi borde springa på olika ställen med jämna mellanrum för variationens skull.

  2. Jag har varit sjuk i tre veckor och bara kört ungefär ett träningspass i veckan och då har det blivit simning. Ska försöka komma igång igen nu dock och kör väl mitt första löppass på torsdag. I dag har det blivit simning och i morgon är det cykling. Själv då? Det låter i din blogg som att du springer en del.

  3. jag har också varit sjuk, men nu jäklar ska det bli mycket hockey och lite snack!