Premiärmilen 2008

I söndags sprang jag ju förresten Premiärmilen och det kanske vore på sin plats att säga lite om det nu när de officiella resultaten kommit. Jag sprang på 48.37 vilket är personbästa med nästan tre minuter. Träningen de två sista veckorna innan loppet hade dock varit allt annat än bra så om jag hade fått till dem bättre hade jag nog kunnat komma ner lite till. Jag tog ändå ut mig väldigt mycket. Hade till och med träningsvärk dagarna efter vilket inte är så vanligt efter löpning nuförtiden. Min puls låg på 172 redan efter 500 meter och det kändes okej så min uppvärmning verkar ha funkat rätt bra. Medelpulsen för hela loppet hamnade på 177 vilket är sju slag högre än jag nånsin haft förut (det tidigare rekordet var 170 på Hässelbyloppet och Bellmanstafetten). Mådde dessutom illa några gånger under loppet och benen kändes helt slut på energi. Så jag är i alla fall nöjd med min prestation även om jag tänker förbättra mitt personbästa ytterligare på Hässelbyloppet i höst.

Nyss var jag i Vansbro. Vattnet såg oerhört kallt ut så jag längtar inte direkt till Vansbrosimningen.

0 tankar kring ”Premiärmilen 2008