Sälenresa

Just nu sitter jag på ett tåg (som dock mer liknar en buss med endast en vagn och tillhörande “Stannar”-skylt; när jag tänker efter så är det nog faktiskt en så kallad rälsbuss) på väg till Sälen för att hälsa på min lillebror. Bytte från vanligt tåg i Borlänge och ska byta till länsbuss i Malung. Jag gillar tekniken när den gör det möjligt för mig att med laptopen via blåtand och mobiltelefonen vara uppkopplad hela resan. Jag är tillbaka i Stockholm på tisdag.

I morse gick jag upp 05.45 för att cykla ett långpass ut till Ekerö och se vad det är alla pratar om. När jag tittade ut genom fönstret var det dock endast en grå vägg utanför huset. Dimma. Det skulle troligtvis vara livsfarligt att ge sig ut i hastigheter över 10 km/h. Jag började äta frukost och tänkte att det kanske skulle lätta. Det gjorde det inte. Jag gick och somnade om i stället. Det var nog visserligen inte dåligt för min kropp efter gårdagens pass och viss värk i övre låret, men jag skulle hellre sett att jag hade kört ett bra cykelpass eftersom jag kommer missa det i helgen

Här uppe finns det för övrigt fortfarande is på sjöarna och snö ser jag nu. Det är nog positivt för skidåkningen.

0 tankar kring ”Sälenresa

  1. Det kan man undra. Det är i alla fall inget man gör halv sju på morgonen men jag kanske skulle kunnat kört ett entimmespass lite senare. Så blev det dock inte.