Skiddag

I dag har jag kört en heldag i slalombacken. Första gången nånsin som jag stod på ett par utförsskidor. Dagen inleddes med att jag fick en privatlektion av en kille som hette Jonas i hur man gör när man åker. Vi körde två och en halv timme. Det gick tydligen ganska bra och jag fick väldigt mycket beröm. Han trodde att det var min vanliga träning som gjort att jag hade rätt bra kontroll på kroppen. Kul att det gett nånting. På eftermiddagen körde jag med min lillebror och en annan kille som hette Jocke. Man blev faktiskt rätt slut i benen mot slutet.

När vi kommit hem efter skidåkningen så kändes det som att det var bäst att få sig lite konditionsträning också så jag gav mig ut på en kortare löprunda på sju kilometer. En rolig grej var att min lillebror trodde att jag skämtade när jag sa det. Efteråt var kroppen så där skönt trött så man helst bara ville gå och lägga sig. Tydligen ska vi dock ut i kväll på nåt uteställe med nån stor fest efter en tävling. Det lär nog bli kul dock. Ska bara få igång huvudet lite.

I morgon har lillebror evenemang med jobbet så då får jag försöka roa mig själv. Har inte helt bestämt mig för vad det blir dock.

0 tankar kring ”Skiddag

  1. Ja, de är snygga. Jäkligt mycket pengar dock.

    Den tror att du är en spammare. Frågan är varför. Gör du fel när du ska bekräfta?

  2. Det enda som behövs är kommentarfältet. Spamfiltret verkar vara för kraftigt då. Men det är samma filter som i bloggen så det är konstigt att det inte fungerar. Prova igen.