Hemfärd

Nu är jag på väg hem. Sitter på rälsbussen mellan Malung och Borlänge. Det har varit en riktigt rolig helg, och rätt sjuk vid vissa tillfällen (det är så när man umgås med min lillebror).

Det blev ingen fest i lördags, däremot så blev det förfest och utekväll i söndags efter en slappdag (det var skönt att bara ligga och inte göra något speciellt alls och inte känna att jag hade något jag borde göra heller, det händer i princip aldrig när jag är hemma). Någon gång under söndagen så började snöstormen som fortsatte in på måndagen.

På måndagen var det skidbacken som gällde igen och det snöade fortfarande massor så backarna var konstant täckta med lössnö vilket mest var roligt tyckte jag. Det blåste rätt hårt med snön i ansiktet men annars var det inte så farligt. På kvällen hade Andreas personalfest så jag var ensam i stugan eftersom det enbart bodde anställda där. Väldigt lugn kväll. Jag somnade till {movie}Troll (1986){/movie} där Julia Louis-Dreyfus hade sin första filmroll och både pappan och sonen i familjen hette Harry Potter (i en värld som innehåller trollkarlar, häxor och troll).

Sedda filmer:
Naken (2000)
En midsommarnatts sexkomedi (1982)
Troll (1986)

0 tankar kring ”Hemfärd

  1. Det ska jag göra. Hade tänkt att göra det på hemresan i går men hann inte med.

  2. Jag har inte hunnit med någon av dem. De verkar dock sevärda.

  3. Jag tycker det är roligt med namnen som dyker upp när jag börjar skriva “f”

  4. Ja och det roliga med dem är att de egentligen inte alls är menade att vara roliga.