Födelsedag

I dag har jag tydligen fyllt år. Dagen inleddes med ett träningspass på drygt fyra timmar vilket är nytt rekord för mig. Cykling 3.51 + löpning 0.15. Temperaturen och regnet gjorde att jag förlorade känseln i fötter och händer. Tror inte jag haft så stor förlust av känsel tidigare så det var också nytt. För övrigt en fascinerande känsla att springa med känsel i bara ena foten. Men det gick över rätt snabbt. Nu bara slappar jag hemma och njuter lite av mörheten som infunnit sig i kroppen. Känns dock lite sjukt att man ska må så här efter ett vanligt träningspass. Gissningsvis är det lite för långt för mig, men jag vänjer mig nog snart.

Björns trampa lossnade för övrigt ur sina gängor så han cyklade mer än hälften av passet med bara en fullt fungerande trampa. Vi andra i gruppen var imponerade.

Cykelturen utfördes förresten på Ekerö vilket är ett väldigt bra ställe att cykla på. Man märker att det är där som kungen kör sin cykelträning för de hade redan sopat upp allt grus så att han ska slippa allt sånt jobbigt.

0 tankar kring ”Födelsedag

  1. Ja, frågan är bara om alla av oss kommer att få ut lika mycket av träningen?

  2. Gissningsvis ligger väl kungen och drar hela tiden och ni två kämpar på allt vad ni orkar efter honom.

  3. Du är sjuk.
    Gothen verkar ha en skräpcykel. Din är mycket bättre, eller hur?

  4. Det är tråkigt att Gothens cykel är så dålig trots att han betalade ganska mycket för den.

  5. Eller det är klart, den är ju såklart lättare att bära hem när den har gått sönder.

  6. Ja, det är faktiskt sant. Efter några hundra mil kan jag tänka mig att vissa delar kan vara lite slitna.

  7. Sluta gnäll nu Björn. Nu har du ett nytt däck och eftersom det är jag som valt ut det åt dig är det inte bara ett väldigt bra och genomtänkt köp, utan däcket är också i god kvalitet och i det närmaste oförstörbart. Även för dig.

  8. Nej. Eftersom du redan är bokad så kommer jag att kräva att du bär runt möblerna i min lägenhet en stund ändå.