Hårklippning

I torsdags klippte jag mig hos frisör för första gången sedan 2005. Det kändes ovant. Men jag tror resultatet blev okej. Bättre än när allt hår på huvudet var lika långt i alla fall, men det var väl inte så svårt i och för sig.

I torsdags testade jag även mina nya Lock Laces som jag fått dagen innan. De funkade riktigt bra så nu behöver jag aldrig igen fundera på om jag ska knyta en dubbelknut för säkerhets skull. Dessutom så går det snabbare än nånsin att komma ut på löpturen.

Andra idrottsgrejer jag införskaffat den senaste tiden: tempobåge (så jag ser mer triathlet ut på cykeln), ryggsäck (så jag kan springa hem från simningen), nya löparskor (de gamla började närma sig hundra mil och kändes ganska utslitna med diverse hål här och var), simpaddlar, skidutrustning (inför Vasaloppet nästa år). Det är inte billigt det här med idrott. Ibland känns det som att det vore skönt att bara springa så att det skulle räcka med ett par skor om året och nåt klädesplagg. Jag ska räkna ihop kostnaderna för året som gått sen. Det kommer bli sjukt mycket tyvärr.

Sedda filmer:
Tube (2003)
Fahrenhype 9/11 (2004)
27 Dresses (2008)

0 tankar kring ”Hårklippning

  1. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

    Vad är simpaddlar för nåt? Sätter man dem på händerna? Fötterna? (Men då heter det väl simfötter…)

  2. Även jag är fullt medveten om att du blivit ett år äldre idag. Jag är försiktigt positiv å dina vägnar.

  3. Jag måste ju ändå ha varit först med att uppmärksamma din födelsedag då vi redan igår pratade om den?

  4. "Lock LacesTM are ideal for children, the elderly and the physically challenged"

  5. Räknas det? I så fall var det nog nån vecka sen i alla fall som jag pratade om den med mina föräldrar. Fick även ett grattis från dem på dagen i går eftersom de är utomlands i dag. Så tyvärr.

    Jag passar väl in i de båda sista grupperna nu för tiden.