Mycket nu

Usch, jag har så mycket att skriva om. Tre lopp har t.ex. avklarats utan att nämnas, plus att jag varit iväg på en massa andra äventyr också. Nu på torsdag åker dessutom jag och Björn på triathlonläger i Kalmar. Fyra dagar med massor med träning, eller massor med sport som det stod i ett av mailen från arragörerna (vi tänker oss att vi diskuterar fotboll och tittar på sportsändningar hela helgen). Helgen efter det är det Vätternrundan som gäller. En hel natt med cykling. Jag har i alla fall klarat av de hundra milen det brukar sägas att man som minimum bör ha cyklat innan så det känns lite skönt, även om jag så klart hade velat träna mer. I dag räknade jag för övrigt ut att jag i genomsnitt har tränat en timme om dagen varje dag hela det här året. Det låter ganska mycket ändå tycker jag.

Jag funderar på att så småningom slänga in några ganska långa inlägg om några av sakerna som hänt. Orkar ni inte läsa så är det ju bara att hoppa över.

Lästa böcker:
Simons 120 dagar (Simon Gärdenfors)

0 tankar kring ”Mycket nu

  1. Jag fick ju se schemat för helgen. Det var ju mycket EM-fotboll, korvgrillning och tipspromenad. Skulle ni inte paddla kanot en kväll också?

  2. det blir en riktig äventyrshelg, det hör jag det.

    ps: jag vill läsa ingående detaljer om maran.

  3. Jag vill också läsa om maran och om göteborgsvarvet. Gärna lite om kungsholmen runt med.

  4. Jag vill läsa om maran och Göteborgsvarvet, men inte om Kungsholmen runt.

  5. Det här kommer bli svårt. Kanske på nåt sätt kan visa olika texter beroende på vem som besöker sidan.