Kalmar TriCamp dag 1

Första dagen på träningslägret inför Kalmar Triathlon. Vi (jag och Björn) åkte från Stockholm kvart i tio i morse. Klockan 15 skulle det vara samling och incheckning på hotellet. Vi trodde det skulle vara lugnt med tid. Det var det inte. Och då stannade vi bara en gång. Det blev inte så farligt till slut men vi var kanske tio minuter sena. Det började med att Ted körde en kort introduktion innan vi gav oss iväg till Vitargos typ högkvarter. Jag köpte en hink med sportdryckspulver.

Efter Vitargobesöket så var det dags för helgens första träningspass vilket skulle vara ett löppass. Vi bor ungefär 20 meter från tävlingsbanorna för löpningen och cyklingen, och simstarten är inte heller långt bort. Det gör att vi lätt kan köra på den riktiga banan. I dag körde vi ett varv på löpbanan (på tävlingen är det tre varv). Det var väldigt kul att känna på den. På vägen ut körde vi lugn löpning och på vägen tillbaka blev det intervaller. Förutom att det var en väldigt trevlig bana så märkte jag att jag verkade vara sämst av alla. Den enda jag tror låg bakom mig på vägen hem var han som hade kört Lanzarote Ironman förra helgen. Min cykel verkar också vara den sämsta på hela lägret. Men annars är det väldigt trevligt.

0 tankar kring ”Kalmar TriCamp dag 1

  1. jag verkar förövrigt vara en av de bästa här och min cykel är inte fy skam heller.

  2. Tur för Björn, annars hade han blivit grinig. Det enda rådet jag kan ge till dig Mattias är att slänga cykeln.

  3. Men det får gärna vara någon annan som är det. Ja, kom gärna förbi Morry. Cykeln kommer slängas så fort jag kommer hem.