Kalmar TriCamp dag 2

Dagen inleddes med hotellfrukost och sen simning. Sjukt tungt pass. Troligtvis mitt jobbigaste nånsin. Där var jag nog dock bara näst sämst. I alla fall när det gäller att simma snabbt. Det är ju mycket teknik också och den fick jag lite beröm för. Vid några tillfällen var det valfritt simsätt och jag valde ibland ryggsim. Efter en sån längd tittade jag upp på bassängkanten och såg båda ledarna (Ted och Niklas) stå och titta på mig. Sen sa de “Ruggigt bra ryggsim!” Sånt känns förstås bra i alla fall.

Direkt efter simningen sprang vi lite i skogen. Det var i alla fall lite lugnare, även om deras lugna jobb ibland låg på 5.00/km vilket nästan är min fart på ett millopp.

På eftermiddagen var det cykling som gällde. Även detta var sjukt tungt och jag var även här näst sämst. Här finns det nog dock inte något positivt som väger upp lite, jag var bara dålig. Men ledarna är schysta i alla fall och har koll på en.

På kvällen hade Ted föredrag lite allmänt om ironmanträning och en genomgång (tillsammans med Niklas) av hela loppet och vad man ska göra när.

Nu ska Björn och jag se på Best of the Best (i alla fall en stund) och sen sova.

0 tankar kring ”Kalmar TriCamp dag 2

 1. Mattias tjallade på mig när jag skulle lägga mig i den lugna simbanan, så jag fick lägga mig i den näst snabbaste banan istället. Där jag dessutom fick leda min grupp. Cyklingen var kul då jag och niklas startade sist av alla och gav de framför oss 20 sekunders lucka. Sen säger niklas till mig: Nu jävlar björn, nu visar vi dem" Sen blåste vi på i över 50km/h förbi hela truppen. Underbar känsla och bra för självförtroendet.
  imorgon blir det långpass cykling på runt 6 timmar

 2. är det ofta man simmar ryggsim i triathlon?

  vill du vara med på långpass alá ultra den 6 juli? 52 km från hornstull till järna i typ 7min-tempo och många pauser. Hon som "arrangerar" detta är medlem i vegan runners, du kanske vet vem det är; Fredrika.
  Om jag törs ska jag vara med. Dör jag så kanske någon kan lägga in mig i någon pendeltågsvagn så jag kommer hem igen.

 3. jag är gärna med och vinner om ni lägger det lite senare på året.

 4. Morry, jag blir imponerad om du ställer upp. Ja, Fredrika känner jag till. Själv tror jag dock att jag hoppar över det.

 5. Man är ju sugen på att vara med, men jag känner att jag börjar bli som Björn. Man vill ju inte att saker ska komma ivägen för ens träning.

 6. precis. och med all respekt för "morry" så är det idiotiskt att köra sådana löppass om man inte är väldigt van med det. Kul att inte kunna springa på flera dagar bara för att man gjort ett onödigt långt löppass.
  vi springer 42km, aldrig längre

 7. Fredrik: Du har gissningsvis skickat in formuläret två gånger.
  Björn: Vilka vi?