Gokart

I dag har jag åkt gokart med några från jobbet plus den riktige Johan. Det var kul och jag tror jag vågade trycka ner gasen lite mer än för två år sedan när jag körde förra gången (och första). Trött i händerna blev jag även den här gången men inte lika mycket i armarna tror jag.

I går simmade jag i öppet vatten med våtdräkten för andra gången. Det kändes inte bekvämt den här gången heller (man ser ju inget!) men det blev bättre mot slutet av passet. Min träning verkar ha förflyttats till Drottningholm och Ekerö nuförtiden. I lördags körde jag ett cykelpass på drygt tio mil (för övrigt strax innan jag hjälpte Fredrik och Hanna att flytta i tolv timmar; tog inte av mig cykelkläderna förrän sjutton timmar efter passets start, riktigt fräscht), i tisdags cykelintervaller fram och tillbaka åtta gånger framför FRA:s högkvarter, i går simning och på lördag ska jag ut dit igen för att köra ett helt träningstriathlon. Det är en bra miljö att träna i.

Sedda filmer:
Superhero Movie (2008)
The Last Starfighter (1984)
The Boondock Saints (1999)
21 (2008)
Pathology (2008)

0 tankar kring ”Gokart

  1. för att se när du simmar i öppet vatten, mattias, så måste du upp med huvudet då och då. Gör en svepande rörelse med huvudet när du tar luft och ta riktning. Du kan även försöka simma med blicken lite mer rakt fram.

  2. bra. Hursomhelst så lär man sig ganska snabbt har jag märkt. Jag föredrar nästan att simma i öppet vatten. mer frihetskänsla och det känns liksom mer på riktigt.

  3. Ja, det kändes helt okej i går faktiskt. Fast det var nog lite väl stora vågor.

  4. Det är kul att simma i stora vågor.
    Säger colting att du ska simma vansbro på söndag förresten?

  5. Ja, det är kul om man ska bada, men om man ska simma långt så slipper jag helst vågorna.
    Klart han inte gör.