T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM

Fick nyss följande fel i PHP:

“Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in […]”

Jag gillar när man får de här extra tydliga felmeddelandena. Google hjälpte mig dock och det visade sig att “paamayim nekudotayim” är hebreiska för dubbla kolon. Det finns till och med en wikipediaartikel om det.

Sedda filmer:
Hancock (2008)

19 tankar kring ”T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM

 1. Runners vet inte varför min klocka tar sån tid. Det brukar tydligen aldrig ta så här lång tid. Dessutom var deras låneklocka (som jag undrade om de hade redan när jag lämnade in min men fick svaret att de ingen hade) tillfälligt borta.

 2. mattias gillar inte att man skriver om saker som inte rör repspektive blogginlägg. Ska du skriva ngt i det här inlägget så ska det handla om linux. Annars så får du vänta till han skriver om klockor.

 3. Du börjar låta som Per nu. På senare tid har du faktiskt blivit mer och mer lik honom.

 4. Ja Björn och Per är faktiskt ganska lika. Både till sättet och utseendet.

 5. När skall du fixa en rss-ström från din blog så man slipper gå in för att se om det finns nya inlägg?

 6. Det kommer troligen att dröja då M, för mig, har ordnat bort att man får mail när något händer och ännu inte fixat tillbaka så att det fungerar.

 7. Johan: Det finns, dock inte officiellt. Det är vissa problem med åäö har jag märkt och jag har inte lagt ner så mycket tid på att försöka fixa det. Men jag kanske kan skicka dig en länk ändå.

  Fredrik: De två sakerna har ju ingenting med varandra att göra. Att just du inte får mail har säkert med din mailklient att göra.

 8. Förutom att åäö inte funkar var den helt okej tycker jag.

  Har ett program som läser rss:er (RSS-menu) och som sedan använder ett annat (Growl) för att slänga upp notification-rutor när något nytt dyker upp.

 9. Själv använder jag Google Reader. Hur bra som helst. Gör det även väldigt lätt att läsa ens strömmar på mobilen.

 10. Jag bytte till den adressen i stället eftersom den andra vägrade ta emot mail från mattiasw.com. Ännu ett tecken på att det var ditt mailkonto det var fel på. Och så klagar du på mig…

 11. Det är väl ändå inte mitt ansvar att se till att du har en fungerande mailadress. Sånt där ändrar man i normala fall själv.

 12. Minns inte säkert nu men minst en av utvecklarna är israel i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.