Segway

I dag har jag och Björn åkt Segway. Från början verkade det som att det bara skulle bli vi två i hela gruppen. Det hade varit rätt kul. Men efter ett tag kom de försenade australiensarna så vi blev fyra till slut. Efter en genomgång så fick vi prova själva i garaget. Det var lite knepigt direkt i början men ganska snabbt kom man in i det. När vi övat färdigt var det dags att åka utomhus. Vi utgick från Gallerian, åkte till och runt hela Djurgården och sen tillbaka. Det blev en rätt lång tur, och rolig. Australiensarna var lite galnare än vi och kraschade flera gånger. Troligtvis inte så populärt hos ledaren om hon hade sett det.

Sedda filmer:
Equilibrium (2002)
Barnhemmet (2007)
Westworld (1973)
Diary of the Dead (2007)
Meet Bill (2007)
Severance (2006)
Subconscious Cruelty (1999)
Leif (1987)
Glödhett (1949)

0 tankar kring ”Segway

  1. Haha, Björn ser ju jättelöjlig ut. Hur kunde han gå med på det där?

  2. Johan: Jag är inne på min tredje av tjugo dagars semester.
    Esbjörn: Det gick ju inte att få tag på dig i måndags när jag bokade turen så det gick inte att fråga.

  3. Mig frågade han lite så där i smyg som om jag inte skulle uppfatta att det var en fråga, sen han jag inte svara innan det var för sent.

  4. Du var ju med när jag föreslog det första gången och sen hade du nästan ett dygn på dig när tid väl var bestämt men jag hörde aldrig av dig.

  5. Esbjörn, Fredde: vi kanske borde ses och åka Segway någon dag?

  6. Det kan jag tänka mig. Det enda jag orkade göra i går var dock att äta och somna och nu ska jag strax iväg och simma plus lite annat så allra tidigast i kväll kan det komma upp något.