OS-triathlon

I natt såg jag min första planerade OS-sändning. Det var damernas triathlon. Egentligen hade jag tänkt se damernas maraton också men glömde helt bort det. Så här i efterhand så har jag dock insett att jag ändå inte var hemma när det gick.

Jag blir mer och mer övertygad om att kortdistanstriathlon inte är min grej. Rulleåkning och den större hetsen de har i och med att det är kortdistans kändes verkligen inte kul i natt när jag tittade. Jag lär väl dock testa på det nån gång men det kommer troligtvis inte bli min huvudgren.

Det har hänt mycket de senaste dagarna. I torsdags var jag i Enköping och hälsade på mina föräldrar. Jag hade först tänkt åka ut till deras sommarstuga men de hann flytta hem igen innan jag hade möjlighet. Var även en stund hos mina morföräldrar. De tittade på simning vilket jag därmed också gjorde. Jag är lite fascinerad över att de simmar fjäril dubbelt så snabbt som jag simmar crawl. De på teve alltså, inte mina morföräldrar.

I fredags hade Fredrik och Hanna inflyttningsfest ute på Drottningholm. Det kom över 40 personer och var väldigt trevligt. Det blev hemgång senare än tänkt eftersom tiden gick så fort. På lördagens var det dags för nästa fest. Det var Per som hade sin 30-årsfest i Tyresta. Där hade man också väldigt roligt och jag kom hem först strax innan fyra på natten, men det var det värt.

I går kväll var jag hos Johan och Maria. Vi åt väldigt god tacomat och efter omröstning så blev det Fargo och blåbärspaj till efterrätt i stället för rysk vampyrfilm utan blåbärspaj till efterrätt. Jag kom nöjd hem strax innan ett och satt då uppe och väntade på att triathlonet skulle börja.

I dag ska jag om inget händer simma med triathlonsektionen i SPIF (Stockholmspolisens IF) för första gången. Lite spännande och samtidigt lite nervöst eftersom det känns som att den största delen kommer vara mycket bättre än jag är.

Sedda filmer:
Rise of the Footsoldier (2007)
The Signal (2007)
Wanted (2008)
The Last House on Dead End Street (1977)
Kung Fu Panda (2008)
Kingpin (1996)
Daredevil (2003)
Forgetting Sarah Marshall (2008)
Transsiberian (2008)
Fargo (1996)

0 tankar kring ”OS-triathlon

  1. Hur kommer det sig att du får simma med poliserna fast du inte är polis? Är du lite utanför?

  2. Det verkar inte som att någon där är polis. Du får fråga Björn som är medlem vilken koppling de har till poliserna. Jag har inte lyckats få fram det ännu.