Spam

Man undrar ju varför man får spam med sånt här innehåll:

Aliens Are Gay Says Astronaut

Former Astronaut Dr. Edgar Mitchell – a veteran of the Apollo 14 mission – claims aliens are gay and that they are responsible for many of the earth’s ills including global warming, war, disease and The View.

Sitter och tittar på OS igen. Känner mig lite sportnördig för en gångs skull. Den här gången är det herrarnas triathlon. I morgon är det både damernas open water-simning och tae kwon do. Vi får se om jag orkar.

0 tankar kring ”Spam

  1. Folk säger att du också tittar på fotboll och handboll, fast i smyg. Är det sant? Jag har länge velat se konstsim, men jag tror inte att svt visar det tyvärr.

  2. Wabo snackade fotboll med Gurun och Steew på festen i lördags, men handboll vet jag inte om han kollar på.

  3. Jag pratade om fotbollssupportrar som slåss med yxor. Det var Gurun och Steew som började prata om olika lag och grejer.

  4. Med mig och Björn pratade han mest porr. Lite skrämmande att lägga ihop Mattias två samtalsämnen. Våld och porr.

  5. Mattias kan för övrigt vara otroligt grov i munnen. Vilket man inte heller kan tro.

  6. Det var något som förvånade mig också. Men det känns kul att han har sidor som man inte trodde fanns.

  7. Nej man får ju det intrycket. Du spelar på din snälla look. Men faktiskt så är du ju det.

  8. hmmm… jag kan faktiskt tänka mig att du kan vara fruktansvärt grov i munnen.. jag har mina aningar om vad som bor i det som vi känner till som den snälla mannen Mattias.

  9. Kul att du hittat hit. Jag verkar dock ha en del folk emot mig på den här punkten.

  10. jävligt flummigt med triathlon och grejer.. haha! coolt som fan ju. apropå långdistans så ska jag och en jobbarpolare cykla ner till marocko i vår! runt 400 mil ner till gibraltar om man vill ta kustvägen ner :D