Lidingöloppet 2008

Lidingöloppet i dag. Det kändes helt okej innan start även om jag inte var så där jätteexalterad över loppet. Trångt som sjutton i starten men det tunnade ut efter en halvmil eller så. Första två milen gick helt okej. Det började väl dock kännas lite i benen redan efter 15 km. Sista milen kändes däremot ganska hemsk. Hade inte mycket krafter kvar till de tunga backarna. Abborrbacken kändes dock rätt okej. Det finns värre. Sista kilometerna var som vanligt de värsta men det verkar som att jag lyckades ta mig i mål i alla fall för nu är jag hemma och har ätit hamburgare och ska snart sätta tänderna i vegansk mjölkchoklad. 3.03.55 blev sluttiden. En väldigt sjuk sak är att min storebror sprang på 2.57. Det var ju ren vilja vilket han har sjukt mycket av, men ändå! Det märks verkligen att jag i princip lade av med träningen efter Kalmar.

Sedda filmer:
Tropic Thunder (2008)
WALL-E (2008)
Amelie från Montmartre (2001)

6 tankar kring ”Lidingöloppet 2008

  1. well done, även om du haft annat för dig än att träna!
    Din brorsa är kanske dopad? har du funderat på att anmäla honom till dopingjouren?

  2. Ja han såg så där lugn och självsäker ut innan loppet som bara en ordentligt dopad löpare kan se ut.

  3. Kul att du bloggar lite igen. Nu vill jag läsa om Göteborgsvarvet och Stockholm marathon också.

Kommentarer inaktiverade.