Seg söndag

Det har varit en seg dag. Vaknade vid tio vilket är rätt okej för min del, men annars så har jag mest sett på film och teveserier. Sov på soffan ett tag också. Det känns i benen och övriga kroppen att jag gjorde nåt i går men det är inte jättehemskt. Lite värre i morgon gissar jag. Nu är det två veckor till nästa och årets sista tävling, Hässelbyloppet. Kommer knappast göra nån jättebra tid men jag hoppas ändå på personbästa. Förhoppningsvis så är jag inte för optimistisk med den tanken.

Sedda filmer:
National Treasure: Book of Secrets (2007)
Mamma Mia! (2008)
Blodsbröder (2005)

0 tankar kring ”Seg söndag

  1. Det är ytterst tveksamt om jag är med på Hässelby. Kanske som ett träningspass eftersom jag betalat men det är nog inte troligt.

  2. Mmm, det bästa träningspassen är de man betalar för.
    Mattias: Varför inte helt göra bra ifrån dig och ta i på hässelbyloppet nu? Du vet ju att du klarar springa sträckan. Gör nu det fast så snabbt du kan. Det är lite jobbigare förstås men det är roligt att komma i mål och känna att man presterat något.