Renovering

På Karlavägen mellan tunnelbanan och mitt jobb så är det ett hus som har hållit på att renoveras under hela den tiden som jag jobbat på ST (jag började för snart tre år sedan). Nästan varje gång jag gått utanför där så har samma kille suttit där och antingen rökt (oftast) eller, som i dag, bara suttit där på en stol och inte gjort nånting. Tidigare var det lite containrar, byggställningar m.m. utanför men de togs bort för nåt år sedan. Då trodde man ju att de var klara men tydligen inte. Jag har för övrigt sett samma kille flera gånger på andra ställen i stan, ofta med kostym. Det är fascinerande när renoveringar tar längre tid än det troligtvis tog att bygga huset.

Nu har teveseriehösten börjat på riktigt. Det känns lite tungt. Av de nya serierna som nyligen startat igen så följer jag American Dad, Dexter, Desperate Housewives, Family Guy, Heroes, House, My Name Is Earl, Prison Break, The Sarah Connor Chronicles och The Simpsons. På nåt sätt så känns det som att jag egentligen inte riktigt har tid med det här.

0 tankar kring ”Renovering

  1. Jag tycker i och för sig att det är krångligare om man ska hålla på att passa de tider som tevekanalerna bestämt. De stämmer oftast inte överens med ens egna.

  2. Det är lite roligt med det första stycket i det här blogginlägget. Man tror att det ska komma en poäng, men så vips är inlägget slut och man står där utan.

  3. Åh, jag saknar renoveringskillen! Ser frmaför mig hur han sitter på sin stol/höga pall med liksom ett knä lite högre än det andra… det var på den gamla goda (?) tiden…

  4. Kul att du också kommer ihåg honom. Han är kvar som sagt. Per J brukar tydligen hälsa på honom till och med.

  5. Vad jag vet så brukar han inte vara hemma hos honom, men det hade ju varit roligare.