Slarv

Jag har tappat bort min biljardkö. Kom dessutom på det nästan en vecka efter att jag gjorde det. Det är verkligen inte likt mig. Biljardhallen påstår att de inte har sett den. Nästa hopp ligger hos SL.

0 tankar kring ”Slarv

 1. Ganska stor grej att bara tappa bort. Inte som nycklar eller plånbok. Men nycklar eller plånbok hade varit värre. Nycklar framförallt.

 2. Väldigt konstigt att låtsas som om inläggen ovan var något som jag kunde säga "Dessutom" efter.

  Jag skall för övrigt sälja mitt PSP imorgon och jag tror inte det är Johan som skall köpa det även om köparen lät lite som han i telefon.

 3. Ja, man får ju nya pengar nästa månad så något större problem vore det ju inte att köpa en ny.

  Det vore kul om det var han.

 4. Det beror ju på vad det är. Att en grej är ny är inte ett tillräckligt skäl för att köpa den. Det dröjer nog innan jag köper en ny kö om jag inte hittar den här.

 5. Det känns ju lite som att du gör så här för att göra mig ledsen. Först lovar du att vi ska spela mer biljard men sen när du råkade forlora vår match så “tappar” du bort din kö för att slippa spela något mer.

 6. Björn: Varför skulle biljard vara mindre seriöst än låt oss säga triathlon? Det lär ju vara mängder med mer pengar i en sport som både biljard och snooker.

 7. Tänkte väl det där skulle få fart på er. Allt som inte är jobbigt är självklart bra.