Sopkorg

I dag när jag var på väg hem såg jag att sopkorgen som ända sedan jag flyttade hit har stått på marken till slut har satts upp på sin stolpe. Det tog inte ens två år. Flera av er känner till den sedan tidigare och den kan även ses i dokumentären om Rågsved efter 3 min och 46 s: http://www.youtube.com/watch?v=dq45OJX31Dc.

0 tankar kring ”Sopkorg

  1. "Hade inte dokumentären varit så förbannat seg, och de som gjort den utstrålat så mycket genuin töntighet (dvs att om de försökte vara roligt töntiga, så har de misslyckats eftersom att de ändå utstrålar töntighet i första början), så kanske ironin hade fungerat och den hade varit rolig att titta på."

  2. Jag tycker den här kommentaren var den bästa:

    "Flera fakta om rågsved som kommit upp i filmen är jag 100% säker på är fel!
    …"

  3. Våra pizzor är tydligen i farozonen också: "Stryp resurserna till. Akalla. Tensta. Hjulsta, Rinkeby, Rågsved, Så ska ni se om ni någonsin får äta pizza eller kebab som inte smakar fitta. Använd hjärnan."

  4. Äntligen har den kommit upp! Skönt att höra!
    Ja, kommentarerna till den där filmen är oslagbara.