Björnkväll

Jag är hos Björn i kväll. Hittills har vi hunnit äta hamburgare, se senaste South Park och meka lite cykel. Sen såg jag det här i hans kyl. Det är nog mer Maxim än jag tryckt i mig i hela mitt liv.

5 tankar kring ”Björnkväll

  1. Jag har hört att Björn är uppväxt på sådan där energigel faktiskt och att det är först på senare år han börjat äta mer allsidig kost i stil med muffins.

  2. Björn: Det är på tiden. Du kanske skulle börja motionera lite. Det behövs inte mycket alls för att man ska känna att man mår bättre och orkar mer. Dessutom så brukar man i samband med att man tränar oftast känna att man vill lägga om sina matvanor till lite nyttigare. Du kanske kan prova tex badminton? Det är viktigt att man hittar något man gillar annars så slutar man bara med sin träning.

Kommentarer inaktiverade.