Slarv del 3

I dag var jag och Fredrik och spelade biljard på stället jag var på dagen jag tappade bort min kö. På vägen till biljardhallen var vi förbi den ICA-affär som jag möjligtvis skulle kunnat ha glömt den i, men där fanns den inte heller och killen i kassan undrade hur sjutton jag lyckats tappa bor något så stort som en biljardkö.

Väl i hallen så passade jag på att fråga igen om de sett en kvarglömd kö. Det hade de tydligen inte men på vägen till vårt bord så fanns en exakt likadan kö inglasad och till salu (den längst till vänster). Vems om inte min skulle den kunna vara?

Fredrik vann så klart båda våra matcher (5:a-9:a först till 20 och en 8-ball).

0 tankar kring ”Slarv del 3

  1. Den var dyrare där än i biljardbutiken. Dessutom så vet jag inte om jag vill ha en ny än.

  2. Jag tror tyvärr du måste köpa en ny. Det är lite pinsamt att spela med dig när du måste låna en från hallen.