Bowling

På kvällen var jag, den riktiga Johan och Johan, Per och Reza från jobbet och bowlade. Första serien gick riktigt uselt. Jag fick 84 och skämdes lite lagom. Det andra serien gick desto bättre. 171 slutade jag på. Det är det högsta jag fått på väldigt länge och jag kände att jag borde bowla oftare.

Efter bowlingen gick vi till Lilla Pakistan på S:t Eriksgatan och åt. De fixade en vegansk rätt till mig och den riktiga Johan som var stark och helt okej men kanske inte så där otroligt rolig.

0 tankar kring ”Bowling

  1. Nej han brukar ju inte vara det, den riktiga Johan. Fast han brukar för övrigt inte vara speciellt stark heller.

  2. Jag kan gå med på att jag inte är stark men jag är väl ändå helt ok?

  3. Kanske. Jag gillar inte när han pratar om data och sånt jag inte förstår. Annars är han ganska ok.