Provfilmning

I dag fick jag ett samtal från ett filmbolag som ville att jag skulle provfilma för en statistroll i Jesper Ganslandts nya film. Den här gången spelade skägget som tur var ingen roll så nu på torsdag ska jag stå framför kameran. Det lät som att det var improvisation som gällde. Det gör mig lite rädd. Jag hoppas verkligen att man får i alla fall lite riktlinjer. Det vore jobbigt om de sa typ “hitta på något, en helt vanlig scen bara, det behöver inte vara något speciellt”.

0 tankar kring ”Provfilmning

  1. Oftast brukar ju skådisar vara tvungna att kunna dansa, sjunga, fäkta och rida. Men allt det där kan ju du så det ska nog gå bra.

  2. Det vore roligt om allt det där krävdes och att du inte kunde men att de ändå vill ha med dig i filmen och för att lösa det, dataanimerade bara just dig.

  3. Jag skulle tycka det var kul om det bara var du som var dataanimerad och fick lägga på din röst istället.