Svordomar

Jag sitter på tunnelbanan. Mitt emot mig sitter en tjej med sin kompis och sin lillasyster på ca 5 år. Kompisen säger fan. Två gånger. Då börjar lillasystern säga “Fan, fan. Hon sa fan. Då får jag också göra det. Fan, fan, fan, fan, fan, fan, fan.” Nån minut senare säger tjejen “jävlar” och givetvis börjar lillasystern säga “fan, jävlar, fan, jävlar, fan, jävlar, fan, jävlar”. Väldigt roligt.

24 tankar kring ”Svordomar

  1. Inte särskilt roligt. Vad som däremot är kul är att ytterligare två personer nu är anmälda till Ottos vasaloppsläger.

  2. Jag minns att Esbjörn även innan han fick barn kunde vara mycket negativ.

  3. För mig ser den inte ut mer som skräp nu än tidigare. Vad är det som är fel? Ska kolla upp de där felmeddelandena.

  4. Varför skickar Björn ett sådant meddelande som typ nr 15 i en lång rad av inlägg som inte handlar om stugplatser?

  5. näe dålig va namnet. Linda undrar varför du har så konstiga färger på sidan? Hon tycker att min är finare nu.
    Se själv och döm. cromermusic.com

  6. Fan fan fan fan fan fan fan fantastiskt kul och jävligt roligt med barn som svär, bara det inte är ens egna..

Kommentarer inaktiverade.