Boule

I kväll har jag spelat boule med Carin och hennes två trevliga kompisar Tereza och Fredrik. Det var första gången jag spelade boule inomhus så där och det var väldigt kul. Tyvärr förlorade jag och Carin med 1-3 i set men det var roligt ändå.

Efter det så skulle jag till Enköping för att sova hos mina föräldrar. Det är nämligen fullt upp med julkalenderinspelning just nu. Tisdag, lördag och söndag den här veckan kommer att ha ägnats åt det. Det är bara en dryg vecka kvar nu innan den 1 december så det känns lite stressigt. Inte ens efter den här helgen kommer vi ha alla scener inspelade. Förhoppninsgvis hinner vi i alla fall hinna klippa det första avsnittet till kl. 20 nästa måndag. Och som vanligt är alla (oavsett om vi känner er eller inte) välkomna till julkalenderkvällar kl. 20 varje dag den 1-22 december på Frodegatan 2 A i Uppsala. Mer info kommer senare.

Sedda filmer:
Den andalusiska hunden (1929)
Brewsters miljoner (1985)

0 tankar kring ”Boule

  1. Jag trodde väl att du skulle gilla det. Kände att minnet behövde fräschas upp. Den kommer ju ändå på tal ganska regelbundet.

  2. Men jetbränsle är ju väldigt dyrt. Varför köpte han inte ett flygplan och flög runt med? Eller hyra ett flygplan kanske. Eller anordna en jättelik gratiskonsert och ge artisterna rejält betalt.
    Är det ett plothål?

  3. Han gör ju faktiskt en massa såna där saker. Anställer en massa människor med jättehöga löner och gör dyra resor, men varför ger han inte ännu högre löner? Det verkar ju inte finnas någon maxgräns liksom. Lite underligt är det.

  4. Jaha, Så fort man lämnar landet så blir man utbytt mot en annan Fredrik. Då vet man hur mycket man är värd.

  5. Jag är fortfarande kvar på vännerlistan, men det är väl bara en tidsfråga innan jag blir utbytt där också.

  6. Det är femte året i rad som de ligger vid den tiden så det är ju inget nytt. Det var Per som ursprungligen bestämde den tiden men jag tycker den är bra för då hinner folk äta middag och varva ner från jobbet innan.