Windows

Eftersom en massa andra verkar ha det så har jag också fixat så att jag kan MMS-blogga. Det här är första försöket. Jag lovar inte att det kommer inlägg oftare nu men det här gör det ju i alla fall lättare att skriva.

Här på jobbet var det en som gick i pension nu men innan hon slutade så kom hon ner till oss med en massa gamla disketter. En av dem är den på bilden. Man undrar lite vilken version av Windows det är. Kanske är den från tiden då det bara fanns en version så att det var överflödigt att skriva ut.

Sedda filmer:
The King of Kong (2007)

0 tankar kring ”Windows

  1. Jag har tyvärr ingen diskettstation. Kanske kan testa på nån gammal dator här på jobbet. Annars är ju Tradera ett kul alternativ. Frågan är dock om någon verkligen skulle betala för en sån diskett.

  2. Jag kan köpa den. Det här OSX är ju ändå inte färdigt för skrivbordet ännu.

  3. Jag också, det var däför jag köpte mac. Gissa om jag blev besviken!

    (Fast Jobs verkar ju lite galen om än inte nazistisk, det är ju alltid ett plus)