Julfrisyr

Julaftonsfrisyren. Nu ska jag göra julbollar på hassel- och cashewnötter och tofu.

0 tankar kring ”Julfrisyr

 1. Det var ju inte alls så fint.
  Hasselnötter kliar i munnen, så det tycker jag att du bör undvika i möjligaste mån.
  God jul i övrigt!

 2. Vi gör seitan-julbollar. De håller på och ångkokar som bäst och vi har aldrig gjort likadana förut så det blir spännande. Sedan blir det potatisgratäng och lite konstiga grejjer som Mork hittar på med rödbetor och annat suspekt.

 3. Min lillebror har klagat över nästan all mat jag och vår mor har gjort. Lite tråkigt när han själv bara sitter i soffan och slöar. Men han påstår att det ingick i avtalet när jag fick honom att bli vegetarian: jag skulle laga maten till alla familjeträffar.

 4. Det är en väldigt ungdomlig frisyr.
  I övrigt måste det vara lite bittert att ha en lillebror som är stjärnkock och vägrar laga mat.

 5. Snart 30. Måste försöka med nåt.
  Ja, man hade ju hoppats att man skulle få ut nåt av det i alla fall.

 6. Vi drar dit alla ställen är bra, till New York, skaffar guldslips och kammar håret uppåt varje dag!