Eden Lake

Jag såg Eden Lake (2008). Det är den vidrigaste och sjukaste filmen jag sett på länge. Och dessutom bra. Hade tänkt att hoppa över den men några dagar efter det beslutet så läste jag en recension av den av Fredrik Strage (hans kunskap om populärkultur kan man i alla fall sällan klaga på) och ändrade mig. Det var en bra beslutsupprivning.

Annars så har jag fastnat totalt för How I Met Your Mother med framförallt Neil Patrick Harris (men de andra är också väldigt bra). Har snart sett de två första säsongerna. Blir säkert sex sju avsnitt om dagen just nu.

Sedda filmer:
Alien (1979)
Aliens (1986)
Alien³ (1992)
Alien - Resurrection (1997)
Futurama - Bender's Game (2008)
Changeling (2008)
Eden Lake (2008)

0 tankar kring ”Eden Lake

  1. Det hade varit coolt. Det är nästan så att jag kan tänka mig att göra det ändå. Jo, det kan jag faktiskt. Du är vaken sent för övrigt.