Äntligen en whiteboard

I dag fick jag äntligen upp min nya whiteboard på mitt rum på jobbet. Nu vet jag dock inte vad jag ska ha den till förutom att det är coolt. För säkerhets skull skrev jag dit ett par slumpmässiga formler på den så att ingen ska börja fråga varför jag fick den.

0 tankar kring Ӏntligen en whiteboard

 1. I sommras innan vi gick på semester i vårt rum på jobbet (tror jag det var) skrev vi en formel för gaussian blur på vår tavla så att de andra skulle tro att vi var skitsmarta.

  Reaktionerna uteblev dock tyvärr helt och hållet.

 2. Det känns som att det tyvärr ofta blir så. Antingen så förstår de att det inte är på riktigt men tycker inte att det är roligt eller så tror de att det är på riktigt men förstår inte vad det står och vill inte verka dumma genom att fråga. Jag tycker man kan utgå ifrån att det är det senare.

 3. Eller så inser de att man inte kommit på eller själv förstår något av det som står, utan bara skrivit av från Wikipedia?

 4. Eller så förstår de att det är något man skrivit av och inget man tänkt ut själv.

 5. Eller om det är så att de klurar ut att man inte hittat på formeln själv utan snarare kalkerat en existerande.

 6. Varför kan man inte skriva en formel man hittat på själv? Jag tycker den här Johan verkar vara mycket för att härma andra.

 7. Det tråkiga är att när man skriver saker som man hittat på själv så tycker man inte själv att det ser speciellt krångligt ut.

 8. Måste det se krångligt ut då? Kan man inte bara rita typ en sol på whiteboarden?

 9. "Trevlig sommar!" i roliga färger ska jag skriva när jag går på semester sen. Och "Låt stå!"