Skägget återkommer

I kväll på middagen så frågade min bordsgranne om det var jag som var han med skägget. Min första misstanke var att det var Per som hade pratat med honom om det men dels så kändes det konstigt och dels så såg inte Per, som satt mittemot den här killen, ut som att det var han. Så jag frågade hur han visste att jag haft skägg och det visade sig att han varit inne på min sida efter att ha sett mitt domännamn i ett e-postutskick som Otto gjorde inför lägret. Inte så spännande kanske men jag tyckte ändå det var kul att vara han med skägget en gång till. Och sen pratade vi lite mer om skägg som man vanligtvis gör när man kommit in på ämnet.

0 tankar kring ”Skägget återkommer

  1. Det var jag som frågade. Grattis till en bra prestation i helgen, speciellt som du tydligen inte åkt så mkt skidor tidigare.

    Här är ett fåtal bilder (och en film) från helgen: http://shortna.me/644d8

  2. Tack! Jag lärde mig väldigt mycket den här helgen. Tack för bilderna. Jag har några också som jag kan skicka länk till när jag fixat till dem.