Tung i kroppen

Det har varit lite tungt i dag. Kan knappt röra mig när jag inte är ute i skidspåret och blivit uppvärmd. Jag har på riktigt fått lov att ta tag och lyfta i mina ben för att kunna få upp fötterna ur skorna. Men när jag väl blivit uppvärmd på skidorna så har det gått rätt bra, även om det så klart fortfarande känns i alla fall lite stelt.

Det var två pass i dag också. På eftermiddagspasset körde jag 9 km på 1.06 inklusive ett vallningsstopp på några minuter. Det är inte en bra tid. Drömmen hade ju varit att klara Vasaloppet på under nio timmar men det är nog kört. Speciellt när jag tyckte att jag körde ganska bra i dag.

I morse till frukosten hade de fixat sojaost till mig. Åsarna Skicenter känns bara bättre och bättre.

Nu sitter vi och väntar på att det ska bli middag. Jag börjar bli ordentligt hungrig känner jag.

0 tankar kring ”Tung i kroppen

  1. Man ska inte skämmas för att behöva lyfta sina ben med armarna. Man måste det efter skidåkning.

  2. Mest tycker jag att det är roligt. Det blir jobbigt först när man ska ut på ett träningspass till. Då känner man sig inte så pigg. Men det släpper som sagt när man väl kommit igång. Jag börjar lära mig det nu.