På väg mot Sälen

På söndag är det Vasaloppet. I går blev jag sjuk. Halsont och feber. Trots det sitter jag nu i en bil på väg mot Sälen och är jättesugen på att skida. Det är ju typiskt nu när jag inte kan. Men lite hoppas jag att det halsonda och febern ska försvinna tills på söndag morgon. Mina tillfriskningar brukar dock aldrig gå så fort. Usch. Jag gillar inte det här.

Sedda filmer:
The Fountain (2006)
Giftspindeln (1955)

0 tankar kring ”På väg mot Sälen

  1. Värdelöst. Nu vallar Janne Ottosson mina skidor så jag hoppas verkligen att jag är kry nog att åka. Hoppas du blir bättre tills i morgon.

  2. Eftersom det inte uppdateras några tider på dig på Vasaloppets sida antar jag att du aldrig kom till start?

    Tur att du har Engelbrektsloppet i bagaget då för klassikerns skull, men samtidigt vill man ju verkligen ha Vasaloppet där, skulle nog kännas bättre?

    Funderar starkt på att åka Vasaloppet nästa år, du får hänga på i sådana fall om du inte lyckas lura med dig resten av gänget igen!

  3. Nej, det blev ingen start för mig tyvärr så att jag åkte Engelbrekt var verkligen tur, även om man så klart hellre har Vasaloppet som skidmoment i klassikern. Erik ska åka i alla fall säger han men de andra lät tveksamma i går direkt efter loppet men de kan ju ändra sig. Troligtvis kommer jag försöka igen nästa år. Hoppas du också är på.

  4. Jag har redan glömt att det skulle ha varit jobbigt. Inte alls omöjligt att jag vill förbättra min tid nästa år.

  5. Om det hade varit jobbigt skulle inte så många kunna ta sig i mål.