Föredrag

I går var jag och Esbjörn i ABF-huset och lyssnade på Christer Sturmark från Humanisterna när han pratade om Tro, vetande och humanism i vår tid. Det var väldigt intressant men kanske inte så jättemycket nytt. Jag har väldigt svårt att förstå hur upplysta människor kan tro på en eller flera gudar.

Sedda filmer:
Män som hatar kvinnor (2009)

0 tankar kring ”Föredrag

  1. Jag har börjat titta på colbert report (http://www.colbertnation.com/home). Han har i något at de senaste avsnitten tagit över Xenus roll som galactic overlord för scientologerna (efter att ha besegrat Xenu i en omröstning om att namnsätta en modul på ISS på nasas hemsida). Appropå att tro på saker.

  2. Jag läste om omröstningen på Slashdot häromdagen. Man kanske borde kolla in programmet.

  3. Ja, det går att titta på direkt från hemsidan, hela avsnitt utan reklam eller någonting. Väldigt roligt.

  4. Han hade ytterligare säkert fyra bilder att visa förutom den där så det blev roligare.