Joe Labero

Jag och Esbjörn har varit på Joe Labero i kväll. Det var första gången jag var på en riktig trollerishow. Tyvärr så var det sämre än jag trodde det skulle vara. Han körde med ganska tråkiga vitsar hela tiden och de flesta tricken har man sett tidigare och kanske till och med lite bättre utförda. Han kändes inte riktigt som den artist jag fått för mig att han blivit under sina år i Las Vegas.

Det fanns dock några trick som jag tyckte var riktigt sjuka och som jag verkligen inte kunde fatta hur han kunde göra. Det coolaste var nog när han gick rakt igenom en av sina assistenter som låg horisontellt mellan två ställningar.

Jag kommer nog dock inte betala för att se honom live igen. Det var rätt kul men inte värt att göra igen. Inte för den summan (över 400 kr) och en ståplats i alla fall.

0 tankar kring ”Joe Labero

  1. De är ju lite lika till utseendet men mer vet jag inte. Tänkte du på något speciellt?

  2. Dels det men kanske också att de var lite bättre förr än vad de är nu?

  3. Jag tror tyvärr att Joe Labero är på sin topp just nu, eller kanske strax efter, men i vilket fall som helst inte så långt därifrån.