Ålandskryssning

Jag är på Ålandskryssning med släkten. Vegansk trerättersmiddag på Finlandsbåt tänker man sig ska vara så där men så kommer de in med tofulineglass till efterrätt. Så nu är min kväll gjord i alla fall.

0 tankar kring Ӂlandskryssning

  1. Och så kanske ett båtmuseum imorgon. Det är inte utan att man är lite avis.

  2. Pommern ja! Det unika med detta fartyg är att hon finns kvar och framför allt att hon finns kvar i originalskick som lastfartyg. De övriga segelfartygen i denna klass som finns bevarade är alla mer eller mindre ombyggda. Förutom att du kan se själva det
    unika fartyget har du en möjlighet bekanta dig med livet ombord genom att bese
    den mångsidiga utställningen som visas ombord och som består av föremål, dokument, fotografier och filmer.

  3. Pommern är ju faktiskt det största skälet till att åka till Åland. Och jag försökte låta bli att ta saker från okända.