Premiärmilen 2009

Årets första löplopp. Det gick riktigt dåligt. Som tur är så var det inte oväntat då min träning den senaste tiden varit allt annat än bra. Allt annat än befintlig skrev jag nästan för så har det nästan varit. Den preliminära sluttiden är 51.34. Förutom min otränade kropp så var vänster vad en del i den dåliga tiden. Redan efter 1,5 km så högg det till i den och det gjorde väldigt ont. Efter det pendlade smärtan mellan låg och hög under resten av loppet. Trots det så lyckades jag i alla fall nå illamående några gånger, men det blev ingen mjölksyra i dag.

Dagens tid betyder för övrigt att jag måste förbättra mig 6.34 till Midnattsloppet – en mycket jobbigare bana och två veckor efter Kalmar triathlon – där jag anmält mig i startgrupp 1 C. Kanske lite optimistiskt ser jag nu.

10 tankar kring ”Premiärmilen 2009

  1. Eftersom jag har så oerhört bra självförtroende när det gäller vad jag klarar av att göra i framtiden så tror jag ju att jag kan klara det. Det är ju över fyra månader dit.

  2. Jag sprang i startgrupp 18 senast jag körde midnattsloppet och det gick ju som det gick.

  3. Precis. Man bör nog anmäla sig till en grupp som är bättre än man troligtvis klarar av så att man taggas lite.

  4. Jag tycker mig minnas att alla gömde sig efter målgång när vi skulle träffas sist vi sprang.

  5. Det är ju sådana saker som gör att man drar sig för att springa igen.

Kommentarer inaktiverade.