100k på tio dagar

För några dagar sedan råkade jag se ett inlägg på Facebook av Maria på Into the Wild om att hon skulle köra en utmaning som gick ut på att springa 10 km om dagen, tio dagar i rad med start i dag. Eftersom det bara är drygt en månad kvar till seedningsloppet inför Göteborgsvarvet och jag inte sprungit sedan den 2 januari så tänkte jag att det var en bra sak att hänga på för att tvinga mig tillbaka till löpträningen.

Av den anledningen så ringde klockan 06.00 i morse och jag tog på mig mina redan framlagda löparkläder. Springer man på morgonen så är passet avklarat innan dagen börjat ordentligt och man kan dels känna sig duktig resten av dagen och dels minska risken för att det inte blir av. Och just i dag så slapp man dessutom snöovädret.

Själva löpningen gick dock så där. Det var faktiskt ganska tungt. Och väldigt halt. Speciellt i nedförsbackarna var det jobbigt. Och nu 14 timmar efter passets avklarande så känns benen rätt möra och ena ljumsken är inte helt pigg. Jag blev faktiskt lite lättad när jag kom hem och såg lappen på ytterdörren som berättade att vattnet i huset kommer stängas av i morgon bitti och jag insåg att jag inte kommer hinna springa innan jobbet.

Sedda filmer:
127 timmar (2010)
Sleuth (1972)
Catfish (2010)
Diary of a Wimpy Kid (2010)
Livet under en dag (2011)
Biutiful (2010)
Cemetery Junction (2010)
The Fighter (2010)