100k på tio dagar – dag 5

Hälften! Bara fem dagar kvar nu. Det här ska väl kunna gå tycker jag.

Väldigt kallt i dag. Efter den traditionella julaftonsturen med Björn så visste jag dock att min kropp klarar att bli varm i alla fall när det är -16 så jag var egentligen inte orolig för det. Det gör dock inte att det är roligt att ge sig ut. Fast efter en kvart så är det glömt och det är nästan som vilket pass som helst.

Skillnaden i dag var väl kanske att mina ögon började frysa igen efter drygt 20 minuter. När jag efter ytterligare en kvart försökte titta åt höger så var det is i vägen för synen. Jag tror inte jag upplevt det tidigare.

I övrigt var det kroppens piggaste dag hittills.

Sedda filmer:
The Kids Are All Right (2010)
Sju hertigar (1949)
Möte vid Ox-oket (1943)
Chaplins pojke (1921)
Supercop (1992)

2 tankar kring ”100k på tio dagar – dag 5

Kommentarer inaktiverade.