Magical African Djungle Beans

Precis som Bart säljer sin själ i avsnitt 4 av säsong 7 av The Simpsons så gjorde jag detsamma med min till Fredrik. Bart köpte DinoSponges för pengarna han fick från Millhouse. Det är små dinosaurier som växer till sig när de blir blöta. Givetvis väldigt relaterat så fick jag Magical African Djungle Beans av Fredrik och Hanna efter att de varit i Afrika. I stället för dinosaurier så innehöll de här stora afrikanska djur men annars så var min förhoppning förstås att upplevelsen av dem skulle bli minst lika bra som i Barts fantasi.

Och nu har jag äntligen testat jungelbönorna och till er stora glädje så filmade jag händelsen. Jag är nog inte ensam om att tycka att filmen nedan är väldigt spännande.

3 tankar kring ”Magical African Djungle Beans

Kommentarer inaktiverade.