Storleksförändring

I dag har jag köpt en ny jacka. Det var dags att uppgradera den jag har haft i ett antal åt nu. Givetvis inhandlades den nya på Carlings, dit både jag och min lillebror går för i princip alla våra klädinköp nuförtiden (faktiskt helt oberoende av varandra, Per). Man vill ju variera sig lite men det är svårt. Jag hade t.ex. egentligen inte tänk kolla efter en jacka på Carlings men på väg hem från ICA i dag så såg jag att de hade halva priset och jag tänkte att jag i alla fall kunde kika lite. Givetvis slutade det med en inhandlad jacka men det kostade i alla fall bara en tiondel av vad jag betalade förra gången jag var i en av deras butiker.

Bild på ny jacka

Den nya jackan är i storleken small. Det känns bra att ha small. Jag kan inte minnas att jag nånsin haft det förut. Troligtvis har jag aldrig varit så liten tidigare. Jag tänkte jag skulle kolla i den gamla jackan för att se skillnaden. Något steg nedåt visste jag ju att jag hade tagit i alla fall. Den hade storleksbeteckningen XL.

5 tankar kring ”Storleksförändring

  1. Fast storlekarna är ju på svenska enligt EUs påbud om inhemska storlekssättningar sedan årsskiftet. S = stor.

Kommentarer inaktiverade.