Innan ironman

Jag håller på att importera gamla mail till min Gmail och stöter på en hel del roliga konversationer. En som jag tyckte var extra kul var följande som jag och Björn hade i september 2001, precis efter att jag kört mitt första löplopp någonsin (en halvmara):

Jag:
“Här finns en FAQ om triathlon. Verkar ju jäkligt coolt alltså. Och det är ju helt klart Ironman som gäller: 3,8 km simning, 180 km cykling och 42 km löpning. Sjukt.
http://www.sct.nu/info/faq.htm

Björn:
“riktigt jävla sjukt,, det är ju maraton fast mer.,.”

Jag:
“Marathon fast _mycket_ mer. :)  Men fatta vad coolt att ha gjort. Känns ju dock lite ansträngande att bara tänka på att man innan man ska iväg och springa ett marathon-lopp så ska man simma 3,8 km och cykla 180 km… I Kalmar har de tydligen en Ironman-tävling varje år. Man har 15 timmar på sig att klara av banan. 07.00 till 22.00. Fan vad sjukt att vara ute och hålla på i 15 timmar.”

Björn:
“det måste ju handla om världens bästa idrottsmän..”

Jag:
“Det lär nog göra det. Fan, jag blev ju jäkligt träningssugen nu så jag måste nog ut och springa lite.”

Det är väldigt roligt att läsa de här tankarna efter att man flera gånger har gjort det där som vi bara fantiserade om för tio år sedan.

6 tankar kring ”Innan ironman

  1. Vadå.. så först simmar man och sen cyklar man… Ska man springa på samma dag då?

Kommentarer inaktiverade.