Klassiskt misstag

I dag har jag varit på dejt. Självklart så gjorde jag det klassiska misstaget. Ni vet, man har försökt förbereda sig så gott det går. Allt ser ut att kunna bli ganska bra. Men så får man idén att förändra något i sista stund. Tänker att det ska göra förutsättningarna lite bättre. Det vet man ju egentligen att man inte ska göra. Inget nytt på dejtdagen!

Jag har länge behövt köpa nya skor. Det var ju till och med hål i de gamla. Jag har utan tvekan haft dem på övertid. Så jag tänkte att det var passande att göra slag i saken i dag när jag ändå skulle träffa en ny person så där. Lite fin vill man ju vara i alla fall. Misstag! Vi tog en promenad och gick nog i drygt två timmar så jag fick så klart blåsor på flera ställen. Det där är en sån sak man bara gör en gång. Man hör och läser ju råden hela tiden men man måste göra misstagen själv för att verkligen lära sig.

Sedda filmer:
Baksmällan del II (2011)

3 tankar kring ”Klassiskt misstag

  1. Jag har hört att ett alternativ också kan vara att plötsligt inte ha några andra kläder än illaluktande, sönderregnade träningskläder när det gäller.

  2. Som sagt man lär sig av sina misstag, hoppas dejten gick bra iaf brorsan..

Kommentarer inaktiverade.